Obiective și realizări

.

Proiecte de investitii in infrastructura apa-canalizare (CLICK)

 

__________________________________________________________________________________________

 

Titlu proiect: „Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale"

 

BENEFICIAR PNDR
Comuna Șercaia
Reprezentant: Platin Cristinel - 0744 631 489
Adresa:Str. Principală, nr.82, comuna Șercaia, jud Brașov

 

DESCRIEREA PROIECTULUI

     Prin proiect s-a urmărit realizarea unei părţi a infrastructurii de bază a comunei Șercaia prin modernizarea unor străzi, alimentarea cu apă potabilă și realizarea unei reţele de canalizare în localitatea Șercaia, înfiinţarea unei staţii de epurare, construcţia și dotarea unei clădiri în care se va desfășura o activitate de tip „After school" , precum și reconstrucţia ecologică a rezervaţiei naturale „Dumbrava Vadului - Poiana Narciselor".
     Investiiţiile pe componenta socială și pe cea de protejare a patrimoniului natural vor fi realizate împreună cu ONG „Prietenia Șercaia".

 

     În ceea ce privește aprecierile legate de proiect se pot menţiona următoarele: a fost proiect foarte greu, a necesitat multă muncă și seriozitate, dar acum la final sunt mulţumit, chiar nu mai contează cât s-a muncit, când văd că locuitorii care beneficiază de această infrastructură sunt bucuroși și mulţumiţi. (Primar, Paltin Cristinel)

 

Fișiere atașate

Galerie Foto

Înapoi