Anunțuri colective

Anunț referitor la prelungirea scenariului roșu privind infectarea cu virusul SARS-CoV-2 în U.A.T. Șercaia

În urma constatării incidenței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile în U.A.T. Șercaia, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a emis Hotărârea nr. 66/15.12.2020, care implică, prin prelungirea scenariului roșu, respectarea următoarelor măsuri:

-obligativitatea purtării măștii de protecție în mod corespunzător, atât în spațiile publice închise, cât și în spațiile publice deschise;
-limitarea deplasărilor în scop comercial;
-interzicerea comercializării de băuturi alcoolice și non-alcoolice în spații închise;
-interzicerea funcționării sălilor cu jocuri de noroc;
-interzicerea organizării colindului tradițional al cetelor de Crăciun.

Conform raportului zilnic al Direcției de Sănătate Publică, în Comuna Șercaia figurează un număr de 22 persoane aflate în izolare/carantină, rezultând un procent de 7, 3/ 1000 de locuitori.

Vă rugăm să respectați prevederile legale!
Vă mulțumim pentru înțelegere.

Hotararea nr. 66 din 15.12.2020 a CJSU Brasov
HG_nr._1065_din_11.12.2020
Hotararea_nr_30_din_21.10.2020_a_CJSU_Brasov
Hotararea_nr_50_din_26.10.2020_a_CNSU

Comunicare privind înregistrarea sistematică în Comuna Șercaia

Primăria Comunei Șercaia și SC Geoland Consulting SRL, informează cetățenii care dețin imobile în Comuna Șercaia în intravilan sau în extravilan că, începând cu luna septembrie a anului 2020, execută lucrări de înregistrare sistematică (cadastru general) în Comuna Șercaia. Deținătorii de imobile care nu își au domiciliul în Comuna Șercaia, dar care dețin imobile în această comună, sunt rugați să ceară detalii referitoare la această activitate și ce implică ea, la Punctul de informare aflat în sediul primăriei, respectiv la tel.0268245809 int.102, între orele 9.00 și 14.00.

Tichetele sociale, pe suport electronic, pentru mese calde

Instituția Prefectului Județul Brașov ne transmite un comunicat al Ministerului Fondurilor Europene privind acordarea tichetelor sociale, pe suport electronic, pentru mese calde, conform Ordonanței de Urgență nr. 115/2020, privind unele măsuri pentru sprijinirea categoriilor de persoane cele mai defavorizate care beneficiază de mese calde pe bază de tichete sociale pe suport electronic pentru mese calde, acordate din fonduri externe nerambursabile, precum şi unele măsuri de distribuire a acestora. Comunicat_pt_mese_calde

Anunț actualizare PUG

Primăria Comunei Șercaia, în calitate de titular, anunță publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice pentru planul „ACTUALIZARE PLAN URBANISTIC GENERAL și al REGULAMENTULUI LOCAL DE URBANISM al COMUNEI ȘERCAIA” în jud. Brașov, Dezbaterea publică va avea loc la sediul Primăriei Comunei Șercaia, în data 22.07.2020 ora 16.00, cu participarea autoritățiilor interesate de plan, inclusiv a custozilor/administratorilor ariilor naturale protejate.
Raportul de mediu poate fi consultat la sediul la sediul APM Brașov, str. Politehnicii nr. 3, Județul Brașov.

Observațiile publicului se primesc în scris, cu datele de identificare ale reclamantului, zilnic între orele 8-16 la sediul A.P.M. Brașov, str. Politehnicii nr. 3, județul Brașov și pe adresa de e-mail: office@apmbv.anpm.ro, în termen de 45 zile calendaristice, respectiv până la data de 22.07.2020.
În situatia menținerii stării actuale: în vederea luării unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronąvirus consultarea publicului, in vederea organizarii dezbaterii publice, care va avea loc în data de 22.07.2020, se va realiza excusiv în format electronic.